verkoop buitendienst

Door een goede communicatie met onze klanten kunnen we nog beter op de behoeften inspelen. Om deze relatie verder uit te kunnen diepen heeft GM products een buitendienst die zowel technisch als commercieel de klanten kan adviseren.

Een belangrijke toegevoegde waarde van GM products is de buitendienst. Iedere klant van GM products heeft een vast aanspreekpunt in de verkoop buitendienst. Op deze wijze worden relaties verder uitgediept en kan er een vertrouwensband ontstaan tussen de Sales Manager en de klant.

Om tot goede resultaten te kunnen komen is een goede band met de klant een must om samen met de klant op het hoogste niveau te kunnen acteren. De Sales Managers zijn specialisten in het vakgebied en in staat om onze klanten te voorzien van de juiste adviezen. 

De Nederlandse markt is opgedeeld in de rayons Noord-Nederland en Zuid-Nederland. Deze rayons worden gemanaged door de Sales Managers.

Daarnaast is de afdeling Cabling Solutions in Nederland bezet met 1 Sales Manager.

Op deze manier is GM products in staat om ook ter plaatse bij de klant aan tafel een snel en goed advies te kunnen geven.