spoorwegen

GM products levert systemen voor de aanleg van bekabelingssystemen voor de Spoorwegen. In samenwerking met haar partners zijn er producten speciaal ontwikkeld voor dit markt segment.

De ondergrondse infra van de Spoorwegen eist een hoge mate van kwaliteit. De belasting door de omgeving op deze componenten is enorm groot.

Daarnaast is ons Spoorwegennet één van de belangrijkste aanjagers van de economie en van de publieke opinie. Genoeg redenen voor de leiders van ons land om de Spoorwegen op de agenda te hebben staan.
 

GM products voert een portfolio voor de aanleg van ondergrondse kabelinfrastructuren welke zorgvuldig tot stand is gekomen voor en met de Spoorwegen.

Uniek zijn de Kabeltrekputten welke inmiddels op een groot aantal stations zijn toegepast. De Kunststof Kabeltrekputten van GM products zijn door hun technische kenmerken een geliefd product geworden. In combinatie met de succesvolle Multiducts vormen de kabeltrekputten een open Kabel kanalisatiesysteem wat in grote delen van de ondergrondse Spoorinfra toegepast wordt.


Het leveringsprogramma voor de Spoormarkt bevat onder andere de volgende producten:

• Multiducts

• Kunststof Kabeltrekputten met gasgeveerde deksels, volgens ontwerp voorschrift(OVS)

• Modulaire buizen voor de aanleg van glasvezelinfrastrucuren

• Modulaire handholes

• Kunststof kabelgoten