Kabeltrekputtensysteem

GM products heeft een systeem van trekputten en Multiducts voor station Haarlem Spaarnwoude geleverd aan aannemer M. van Ooijen & Zoon. Zodat als er in de toekomst kabels getrokken moeten worden, er niet meer hoeft te worden gegraven in het perron.

Op deze manier hebben de reizigers geen overlast.

Aannemer M. van Ooijen & Zoon uit Gouda heeft in opdracht van Prorail in de perrons op Station Haarlem, Spaarnwoude een Trekputtensysteem aangelegd en was op zoek naar snel en eenvoudig aan te leggen systeem. Daarnaast was men op zoek naar een systeem waarvan de graafkosten veel lager zijn ten opzichte van de traditionele manieren van aanleg.

Uiteindelijk is er gekozen voor de Kabeltrekputten in combinatie met de Multiducts van GM products. Dit systeem voldoet aan alle eisen die de aannemer gesteld heeft. Door gebruik te maken van de 9-voudige Multiduct 110mm, volstaat een smalle sleuf van ongeveer 40cm om de Multiduct erin te leggen.
 
Het systeem is hier gebruikt om een systeem met trekputten te creëren om zo makkelijk kabels van put naar put te trekken.
Daarnaast is het zichtbaar op de foto’s, dat de combinatie van deze kwalitatief hoogstaande producten van GM products en de enorme expertise van Aannemersbedrijf M. van Ooijen & Zoon heeft geleid tot een fantastisch eindresultaat.